Om bloggen

Den här bloggen handlar om analys av data i programmeringsspråket R. Den ska fungera dels som inspiration men också som ett sätt för mig att testa nya analyser och dela med mig av dem.

Sen har jag någon slags missionerande idé där jag vill få fler att använda R. Framför allt handlar det väl om att jag tror att SÅ många människor sitter i Excel och gör dataanalys. Det går alldeles utmärkt att göra det men jag tror att mångas vardag skulle bli enklare och framför allt mer effektiv om man använde sig av R.

Vem är jag då?

Filip Wästberg. En solig kille på 27 vårar som till vardags arbetar på analysföretaget Demoskop. Jag är i grunden statsvetare med ett intresse för kvantitativ analys.

Vill du av någon anledning komma i kontakt med mig gör du det via Mail eller Twitter

Bloggen är skapad med hjälp av paketet Blogdown i R Blogdown

Dela Kommentarer
comments powered by Disqus